sobota 20. prosince 2014

Video na téma - Vánoce (video)

Teď jsem si udělala opravdu hnusné kafe :/

Kdo by to byl řekl, on je zase prosinec. Ještě si pamatuji, jak byl únor a já se strachem odjížděla do PL, pak byl červen, já se s pláčem vracela dom, pak jsem nastoupila v říjnu zase do školy a on je už prosinec?! Čím jsem starší, tím to více letí a moc dobré to teda není..

Ale dárky mám už všechny nakoupeny, zabaleny a protože cukroví nejím tak to, že není upečené mi je jedno. Za 4 dny budu dělat best of bramborový salát na světě, sežeru k tomu pangase (ano, ani normální ryby nejím) a pak konečně dojdu pod stromek, kde budou připravené dvě Jonathanovi knihy :3 Jojo, už jen 4 dny!

Ale! Natočila jsem videíčko (snažila jsem se, aby bylo krátké, ale tak.. znáte mě), ve kterém vám ukážu svoji "Vánoční výzdobu", v rychlosti představím moje balení dárků, a řeknu i něco o sněhu a salátu :)


Protože mám rozbit a stále neopraven notebook, video jsem renderovala jinak než normálně, nemohla jsme k tomu hodit intro a ani moje klasické věci. Tož ale ono to časem zase bude dobré :))

Mějte se Sněžně a koledově! 

neděle 14. prosince 2014

Vzpomínky s hudbou

Našla jsme písničku, co mě spojuje s nějakou krásnou vzpomínkou a zaboha si nemohu vzpomenout s jakou! To mě roztrhá! Ale je suprová. A nejspíš se stala někdy mezi 9. 2. 2014 a 28.6. 2014 ale na pevno to neřeknu. Teď jsem na ni zase narazila :)



Mám jednu, co mě spojuje totál s :






 A určitě bych dokázala vymyslet půl miliony dalších. Tydle písničky jsou nejlepší.. A hlavně prostě vůbec nesouvisí většinou s tím, co mi připomínají.

Abyste nenafukovali pusy, tak každou tu jednotlivou písničku jsem dala do odkazu s jednotlivým heslům :)
PS: Mor je to, pamatovat si všechny ty názvy písniček :D
PSS: Panebože, hledala jsme to asi 10 minut všechno a z toho mi 4x vypadla myšlenka. Tak prosímvás, podívejte se na to :))

Napiště mi taky nějakou písničku, co vám připomíná něco, s čímž ta písnička vůbec nesouvisí! :)

pátek 12. prosince 2014

ÚZB n°5 - Ďábel, hudbič, generace, nevíra

Toto je naprosto nevhodný článek. Tento druh článků by se neměl nikdy psát, protože v té situaci/stavu/hodině, je to nevhodné a nedobré! Kdo pochopil, ten si hladí nos , kdo nepochopil, ten si nehladí nic.

Ještě si udělám kávu a pak začneme :)


Pavla posedlá démonem

1. Tento odstaveček je nezákoný :)

Taky se Vás tak hluboce dotklo, že nejede The Pirate  Bay? Já jsem úplně v loji. Protože při té chytré reinstalaci mého notebooku, jsem si nepřetáhla 30 Gb filmů, tím pádem nemám v notebooku nic, na co bych mohla koukat. A protože už půl roku jsme se navykla na Torrenty, které jsme stahovala právě na té zminované stránce, nemám teď totál nic! A to je právě teď finále všech seriálů že? Nemůžu zase stahovat na Uloztu! A ne, nechci se koukat online, to nemám ráda protože některé seriály mám ráda v ntb :) >Nevolte na mne prosím policisty 



2. Odstaveček jako Úvod k tomu videu :)

Nějak mi nepřišlo původně potřebný, tuto informaci sdělovat lidem, ale když jsem to už někomu řekla, tak to řeknu aj Vám a budu moc ráda, když mi s tím pomůžete trochu :)
Pod tímto odstavečkem je video a v tom je písnička. Já tento druh písniček posluchám vždy doma, pustím si nějaký 2 hodinový Mix a nechám to hrát mezitím co jsme prostě na notebooku a dělám nějaké věci. No a prostě nepřišlo i to zajímavé, ale ted vlastně chci pomoc, a chci se zeptat, zda víte, jak se tomuto říká? Jako styl hudby nebo prostě cokoliv. Já tomu říkám Kygo Mix, protože jedna písnička je prostě Kygo Mix a já tak říkám všemu. Ale to není ono. Tak prosím, pokud tomu někdo rozumí a taky to má rád jak já, jako podkresovou hudbu, tak mi dejte vědět :)  

/musíš dát celý článek/

pondělí 8. prosince 2014

A pak přišla doba, kdy i Pavla měla milion rozečtených knih

 Už pár měsíců mi umírá notebook. Asi z toho umřu taky :/ Už tak dlouho jsme nehrála Lolič! Vlastně od té nové Bety. Achpanebože, hlavně že jsme si koupila tu Aninu a Soraku že? ...
*
Dneska to bude ZASE o knihách. Já nějak ted nedokážu produkovat nic jiného...
*


Rozečtené knihy 

Vždycky jsem se divila, jak někdo může mít rozečteno více než dvě knihy. Nebo vlastně jak a proč někdo rozečte knihu a než ji dočte, vrhne se na jinou. Noo teď už to chápu a Vám, co to ještě nechápete to nějak osvětlím, proč to tak je a jak to funguje :))

Tak jo, je to hlavně nudou. Pokud se dostanete ke knize, která je dobrá a zábavná prostě od ní neodejdete. A pokud tedy hlavně nekupujeme 5 knih do týdne, to vám taky hodně pomůže. Ale pokud uskutečníte velkou zakázku v jakémkoliv obchodě, a dom si naráz odnášíte více knih, už je tu decentní problémeček. Nejdříve začnete s tou knihou, kterou chcete nejvíce. Ta se vám líbí, super, dočteno. Ale pak tu jsou ty knihy, které taky jsou dobré, taky je chcete číst, ale jsou tak na stejné úrovni, že si od každé trochu uždibnete a ejhle, hned jsou 3 knihy rozečtené.. 
Pak máte štěstí, dostanete se k jiné knize, a ejhle, z 3 je najednou 4, případně 5, no a když máte už problém, je to třeba 8 -na tomto číslu jsem já, ( ksakru, proč, ale né achjo!!). Je to ale krásná představa, že mám doma 8 knih, které čekají na přečtení. Ta možnost výběru :3

Konkrétně mám teď rozečteno 50 odstínů šedi (ale to dneska dočtu, už to chápu tu euforii z toho), Dcera sněhu (to bude ještě na dlouho) Major Pettigrew se nevzdává (...), Restaurace na konci vesmíru, Železný král (tebe nikdy nedočtu, s tím holka nepočítej) Pijou mi krev, Jarní Měsíc (tebe ani nevím kde mám, ale někde tu budeš) Tajemnica diabelskiego kręgu (Polština..) a Potrhaná křídla (ale to je tajemství, tu knihu jsme ještě neměla ani vidět,,,,) Aha změna, mám jich 9 rozečtených!!

Nechápu to, proč to dělám. A čím víc těch knih je, tím méně se mi chtěji dočítat a pořád mám potřebu začínat nové. Třeba až mi někdy konečně odešlou tu zásilku z Bux (už je 6 dní přijata a pořád a stále vytrvale s tím nedělají nic! A tu jednu knihu potřebuji odeslat do knižíška. Oni si ze mě prostě dělají akorát prdel.. ), tak mi zase dojdou nové knihy a protože je jedna Jonathan Stroud, tak ji samozřejmě posunu na první místo a všechno rozečtené půjdou zase do háje. A nebo co dostanu od kámošky k Vánocům.. Ježiš. Ten problém je asi neřešitelný!  

A to nemluvě ještě o tak 60 knih, co musím zmáknout tak do měsíce do školy. Tak jo, ten problém je vážně neřešitelný :D Je to až k smíchu trochu.

Jo, potýkáme se s tím všichni a ten kdo se s tím nepotýká tomu nerozumí a nesouhlasně kroutí hlavou. Ale já vám něco řeknu, ono to příde aj na vás, toho se nebojte..
Ale řešení je jasné : Prostě nekupuj si tolik knih a počkej vždy, než jednu dočteš a pak jeď až další. Tadá!


**Musím udělat prezentaci na Islámský stát, ale protože mi nejde notebook, tak nemám ani powerpoint a tím pádem je super, že mám všechny informace v hlavě a vím o tom mrtě hodně, ale když to nemohu zpracovat, je to trochu k ničemu. Ale neva, mám ještě týden ... To bude prča, doufám že se někdo ohledně toho bude se mnou chtít hádat.** 

Mějte se svěže
a prosperujte
a zálohujte si data z notebooku :*