čtvrtek 21. srpna 2014

Blogger TAG (video)

Po 13 hodin renderování (!!) a 10 hodin nahrávání na youtube (!!!!!!) konečně hotovo. Jak já bych zabila svůj nefungující notebook -_-

Jsem extrémně nezodpovědná, protože jinak si nedokážu vysvětlit, proč jsem se k tomu dostala až po 2-3 měsících po nominaci, ale to mi prominete, protože vám asi nic jiného nezbude :) Za nominaci tedy děkuji Marušce i Melindě, doufám, že nevadí , že 5 otázek je od jedné a 5 od druhé, protože už tak je video neuvěřitelně dlouhé (a nudné) na to, abych dělala 10 a 10 :) Jak říkám ve videu, další na nominaci mě nikdo nenapadl, protože buď to všichni už dělali, nebo prostě neznám dost blogerů, kdo by se do toho hodil :)

(Jo a já vím, na úvodce videa má být dvě g, nějak jsme to vypustila a předělávat to už nechci)

A všimněte si nového intra! Je mrtě, žejo? :)
A ano, vydržte, ono se to zaostří -_- 


(a asi jsem měla ty dveře do koupelny zavřít no..)

Mějte se tak jak se máte mít vždycky!
Krásně a svěže
(Ładnie i świeże)

5 komentářů:

  1. Nemáš rýmmu? :D A zapoměla jsi na mě..:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jinak super video..málem jsem se po /pip/ smíchy..:D

      Vymazat
  2. Skvělý video! :)
    K těm hororům... :D já se taky dívala na všelijaké horory a pak jsem se bála televize (kvůli Samaře) a zrcadel (to bylo myslim Oculus :D).

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda!!! Jsem ráda, že jsi i po delší době video udělala a odpověděla na otázky :) (i když jen 5, vůbec neva :))
    Jinak intro je úplně luxusní a název blogu nejlepší!!!! :)
    A na bloggerské srazy choď protože jsou boží :) já zatím byla na dvou a když jsem šla na první, tak jsem vůbec nikoho neznala a můj blog není zas tak známý, aby si mě každý hned zařadil, ale bylo to naprosto v pohodě a poznala jsem spoustu super lidí :)
    A tebe bych taky ráda poznala osobně, takže...doraž ;) :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavé video :-) Já bych zvolila neviditelný plášť, protože ten by se mi hodil i v našem světě, kdežto na co mi bude hůlka, když tu nejsou žádní kouzelníci? Sice by se hodila, ale neviditelný plášť je prostě neviditelný plášť a HO taky můžu číst pořád dokola :3 A to intro je boží! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé i nemilé komentáře :) Když budete přehnaně vulgární, příjdu k vám domů a vysypu kbelík hnoje do postele :*