čtvrtek 28. srpna 2014

TMI TAG - video

Začala jsem pít normální kafe, jako to s lógrem, turka, a vždycky na ten lógr zapomenu a piju si v klidu a pak ho mám plnou pusu. Ale to mě neodradí pít ho dál! 

Nikdy jsem nevěřila, že něco takového řeknu ale : už mě ty videa jen o sobě docela štvou, brzy snad natočím něco víc jiného! 

Protože mě Maruška opět nominovala do TAGu (nezlobím se na tebe, alespoň na mně někdo myslí :D) tak jsem ho teda natočila. Jedná se o velice populární TMI Tag (too much informatio). Je to teda 50 otázek, na někteté odpovědi teoreticky znáte, protože v jiných mých videích hodně často mluvím o sobě a tak prostě se to nějak prolínná :) 

Jako další nominuji: Michaelu, Raven a Kosmika. Jééé i já už nominuji, jsem úplně dokonalý knižní bloger..(o tom napíšu článek jednou, protože jsem poslední dobou čím dál víc nasraná z toho, jací všichni kolem jsou..)


Nebudu se loučit
protože mám v puse lógr
na Moravě tomu říkají sos 
trapný!! :D

Trzymajcie się ładnie i świeże

2 komentáře:

  1. Na video jsem se koukala už několik dní zpět, nebo prostě když jsi ho dala na youtube, ale komentář jsem chtěla napsat na blog (nevím proč, asi protože mě nejvíc potěší komentáře na blogu :D) tak doufám, že všechno co chci zmínit k videu bude dávat smysl :D Napsala jsem si pár poznámek (doufám, že držím v ruce správný papírek :D), ale jak říkám, viděla jsem ho už před nějakou dobou a některé poznámky nedávají smysl :D
    1) Veronica a Logan jsou nejlepší pár ever!!!! Ach ♥
    2) Sex ve městě a GoT mám taky hrozně ráda :)
    3) Štír je moje ségra :) Zbožňuju štíry ;)
    4) Trestná lavice je super skvělý film a viděla jsem ho několikrát :D
    5) Pinterest jsem si kdysi ve slabé chvilce založila, ale nijak mě neuchvátil :D
    6) U Hvězd jsem v kině brečela na první shlédnutí 13x na druhé 11x...a to jsem knihu četla!!!! Aaaa...psycho!
    Super video, jako vždy! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super video.
    Jinak já jsem tě do TMI tagu také nominovala, ale tak nějak jsem ti to zapomněla říct. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé i nemilé komentáře :) Když budete přehnaně vulgární, příjdu k vám domů a vysypu kbelík hnoje do postele :*