sobota 15. listopadu 2014

Video na téma- Lepičky (video)

Pokud si mne někdo zase neodebere ze Subs na youtube, tak už stačí jen dva lidi a budu mít 150! To je super :)) Když se budu snažit, třeba to brzo bude mnohem víc 

V mém minulém videu jsem lehce naťukla to, že velice aktivně a s oblibou používám lePIČKY. Nemyslím tím žádné sprosté slovo, i když věčně záměrně to píšu tak, jak to píši i když to jde jinak, ale papírové "zvýrazňovací" pásky (jinak to nemím říct), které používám na zatrhávání zajímavých, důležitých pasáží v knihách. Ve videu se pokusím ukázat inteligentní systém, jaký v tom mám. 



Spočítáte, kolikrát jsme to slovo lePIČKY použila? :D Já to vím. Pokaždé se i to slovo objeví v levém dolním rohu. Kdo se trefí, dostane 5 bodů :)





PS: Protože mám trochu kocovinu a spala jsem jen 2 hodiny a to namáčklá mezi dvě mužské těla na mini rozkládacím gauči mého bývalého (ne, nemohla jsem si to odpustit a musela jsem to napsat), nechce se mi dělat ani náhled na to video. Jen to zveřejním a půjdu si číst Papírové města do postele :))


Krásňujte a svěžánkujte 
kočičky

4 komentáře:

  1. :D :D .. Já si do knížky jen podrthávám věty které se mi strašně líbí.. ale lePičky jsou zajímavé :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tie lePičky....už som závislí na tom aj ja :D Skvelé video, teším sa na budúce, dúfam že už čoskoro!!! :)))
    www.universeofwonderfulbooks.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ahooj normálne si ma potešila :D ja som lepiiiič jak prase :D ale musim povedať mam krajšie "lepičky" http://ospala.blogspot.cz/2014/11/sun-c-umenie-vojny-291-recenzia.html (na foto to vidno) mam ich z ebay za dolar, celu taku miniknižku.
    A poľský bonus ma potešil :)
    PS: tuto poznáš ? https://www.youtube.com/watch?v=WVu23_Tu81A
    (trocha sprosta, ale ma to svoje čaro )

    OdpovědětVymazat
  4. Na mě zapomněla? No ts!! :D ale díky, jsem ráda, že tě můj návrat potěšil :) jinak jestli ti toto dělá měsíc po měsíci, tak to je nějaké divné :/ bych s tím asi zašla tam, kde si to koupila a kdyžtak je poprosila o nějakou "opravu"! nebo jak to nazvat, protože aby ti tohle dělal mobil po tak krátké době...to bych jim ho asi omlátila o hlavu :D a chápu no, já právě změny ráda, ale věř, že za chvilku by sis na to zvykla a byla bys nakonec šťastná, žes od androidu odešla :D ale pravda, třeba se zlepší :)

    Jinak zajímavé video, používat lepičky mě nikdy nenapadlo :D já nejsem zase takový super velký čtenář, takže ani nemám potřebu si nějak něco poznačovat :D hrůza, já vím :D ale jak to máš nalepené vzadu, to je určitě dost praktické a hodně lepičkových lidí to teď začne používat :) :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé i nemilé komentáře :) Když budete přehnaně vulgární, příjdu k vám domů a vysypu kbelík hnoje do postele :*