úterý 13. května 2014

Pivní Polsko - video

V úterý jsme byla poprvé v životě v Brně. A to Polské Kazachstánké záležitosti mě tam zavedli. Člověk musí na Erasmus, aby si uvědomil, jak je jeho vlastní zemička krásná a že nejdůležitější v životě je vážně ta cena piva, kondomů a volnost potratů.
Jednou vám o tom povyprávím. A ne, já nebyla na potratu -_-

Takže to, že hodně piji je už známá věc. To, že jsme se moje kamarádky z Erasmu smějí tomu, že řeknu že nejsem alkoholik je taky známá věc. Ale já nejsem alkoholik, protože jsem si četla definici alkoholik na Wikipedii a já do toho nespadám, jen prostě ráda piji pivo. Jsem totiž z naší rodné vlasti zvyklá, že pivo je to nejlevnější pití, co si kde můžete dát. To, že to není v jiných zemí pravda mi už nedochází ale to neva.

Vytvořila jsme video (ve volné chvíli kdy jsme měla dělat domácí úkol na Lektorat a nechtělo se mi ho dělat- a stále jsme ho ještě neudělala), které se skládá z různých sestřihů zveřejněných i nezveřejněných videí co jsme natáčela v Polku a zmiňuji se tam o pivu nebo prostě piji. Není to nic pobuřujícího, ale mě to bavilo dělat :) 





A jo, vím že jsem slíbila různá videa jiná. Třeba to, jak mělo být mezinárodní s jinými mými slečny ale oni už začali odjíždět dom tak to asi nestihnu. Ale mám skoro udělaný Tématický vlog ze Zakopaného. Ale nevim zda ho někdy dodělám :D

2 komentáře:

  1. To je super! :D zasmála jsem se, ty alkoholiku! ;) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Trošku na tom pivu očividně ujíždíš :D
    Počkej, ty budeš mít slušný pivní bachor :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé i nemilé komentáře :) Když budete přehnaně vulgární, příjdu k vám domů a vysypu kbelík hnoje do postele :*