sobota 28. listopadu 2015

Rychlá čtyřkoknižka

Je možné, že svatá trojice Oskar, Alfons a Hugo mě zničili. 


Přečetla jsem Vidořád a jako super. Já nevím, proč to víc neletí. Nebo možná letí, a jen Pavla to nevidí (protože na blogovém světě není, absolutně. Moje zájmy a čaj je někde jinde..pardon :))..). Jako ano, trochu se nám to vleklo, ale ta kniha je krásná na pohled i dotek a ten obsah je prostě taky super. Už jen samo o sobě ten druh "magie" je těžké ale když to pochopíte, tak skvělé. A už jen to, co se stalo z Bílého vazače. Nikdy jsem ho neměla ráda.Ale Černá můra ta je top.. Každopádně, s napětím očekávám zase napřesrok, kdy vyjde snad další díl :)

Taky jsem si koupila Carry On od Raindbow Rowell. Jako hele.. Moje první anglická kniha, kterou kdy ofico čtu. Ano, přečetla jsme sice jeden a půl knihy v Polštině, ale upřímně, to je trochu prd.. Ale AJ ovládám a Carry on jsem jako fakt chtěla, protože i ve videu říkám, že se mi svět, o kterém se zmiňuje Fangirl, protože Cat píše povídky, líbí, takže Simon a Baz byly jasnou volbou. Nooo aleeee, jsem na 45 stránce a to už nějakou dobu, protože mezitím jsem přečetla 2 knihy, a teď čtu další..

Tu další knihu, kterou jsem přečetla je Otka (v aj The Duff). Někdo asi mohl někde říct, že skoro celá charakteristika postav v Duff (myšleno filmové zpracování) a Otce se těěěžce liší. A ty problémy a celý ten "problém" s Otkou nebo vztah s týpečkem.. No každopádně kniha se mi líbila jeko dost. Jednoduchá rychlá knížka. Konec předvídatelný (ale v realu- no to určitě-_-) a fajn. Toť můj odborný názor na tuto publikaci..

A teď jsem si koupila Nocte. Což mi připomíná, že jsem chtěla zavřít činčilu a pak si jít číst v posteli.. 




(rychle se zvedla, že se ani nerozloučila a na fotky a korekci se taky vysrala.. no to je přístup tohle!)

1 komentář:

  1. :D :D já teď taky začnu číst svou první knížku v Aj, If I Stay:)) a už se mega těším! :3
    Nezavírej činčilu!
    Team Peeta! :3 <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé i nemilé komentáře :) Když budete přehnaně vulgární, příjdu k vám domů a vysypu kbelík hnoje do postele :*