pátek 12. července 2024

Výkřik o 3 démonech

 Původně jsem tento „výkřik“ ve výrazně zkrácené verzi chtěla psát na Threats. Protože však se příspěvky z Threats samy náhodně bez našeho vědomí repostují i na FCB (jojo, Meto máš to skvěle vymyšlené, gratulky tvl) a může je vidět kdokoliv, koho máte na FCB v přátelích, seru na Threats a pošlu to sem. Threats jako miluji, pokud procvičíte algoritmus, není to trapně toxické prostředí jako Twiter (X) nebo stupidně debilní jako TikTok, protože člověk si cca po 14 dnech vybuduje dokonalou sociální bublinu. Vycvičí algoritmus.  A pokud Vás někdo sere, svajpík doleva zajistí, že jeho kydy už neuvidím. Nice jak sviňa.

Tady to mohou číst jen ti, kteří náhodně zabloudí a vzpomenou si, že Pavla píše blog. (Protože Pavla je blbá, nevím proč furt o tom musím mluvit, že mám blog. Noa? Nikoho to nezajímá Pavlo. A toho koho to zajímá, nechceš aby to zajímalo. Mysli hlavou a ne prdelí.)

Velice brutálně se snažím bojovat se svými démony. Chlast, W, kouření.

Chlast skoro, hodně skoro, hodně mocinky mocinky mocinky skoro vyřešen. Teoreticky. Piju Birel. Ano, je v tom pořád nějaké procentíčko alkoholu (dle obalu do 0,5%), ale už to není o tom, že denně vychlastám 4 K11. Ne že by mi to nechybělo, ale pociťuji uspokojení, když vím, že jsem nepila. Není to teda stejné upokojení, jaké člověk cítí po 4 K11, ale pořád je to uspokojení. Dneska dokonce jdeme do hospody a já jdu s nastavením, že prostě piju jen Birel. A cítím se svěže jak debil.

W, která se mi zdála před půl rokem jako největší problém, se vyřešila sama. Mám zásobu sice minimálně ještě na 3 měsíce, došly ale OCB a zároveň při užití pociťuji brutální ne komfort v podobě výčitek, overthinkingu a neschopnosti normálních funkcí mozku. W je sice moje láska, ale stal se z toho toxický vztah, takže pápá. Ale za pár měsíců/let k sobě zase najdeme cestu. Zůstáváš v mém srdci. Navždycky. Škoda, že mi tak ničíš hlavu a způsobuješ, že si vlastně nic nepamatuji.  

Kouření ale bude průser. Je to průser jak sviňa.

Jsem „aktivním“ kuřákem už spoustu let. Víc jak 10. Možná víc jak 14 let (nechutný, takových peněz!!). Kdysi dávno to byly Kamelky, potažmo modrý LM. Pak asi před 5 lety jsme přešla na IQOS.  (sorry, musím si teď zakouřit, když o tom píšu, mmnt.)(Dokouřeno, pokračuji). A na Iqosu je vlastně nejvíc na kkt, že to můžete kouřit doma- protože to tolik nesmrdí, a já jsme si vybudovala tik, že když nemám co dělat s rukama (například v práci mi někdo zavolá na Teams a já jen mluvím) automaticky si zapaluji. A doprdele. Ještě tak před 14 dny jsem byla schopná denně stáhnout 2 krabičky (měsíční cinkačka pak byla klidně kolem 5k- takových peněz!). Teď bojuji sama se sebou, abych to dala max do 1 krabičky denně. Dneska třeba v práci jsem si řekla, že si zakouřím vždy, když počet příchozích hovorů hitne nějaké číslo (50-70-100 a 120). Ale trochu to nedávám. Není to asi o té potřebě nikotinu, ale o tom „svrbění v rukou“. Na Threats jsme si rozjela nějakou diskuzi, jak normálně přestat kouřit, jak si nastavit tu hlavu, aby člověku došlo, že to kurva není potřeba. Nevim hele. Nevim nevim. Nedám to asi. Teda, dám, jo že dám, nejsem kokot, ale bude to tak moc bolestivé! Strašákem a největším vykřičníkem je pro mne však ta představa, že Pavla s pupkem plným dětí bude stát a tahat tyto čertovy prstíky s myšlenkou, že každý potah zabíjí mozkové buňky mého zatím nenarozeného dítěte, ale já jsme tak slabá osoba, že tomu nedokážu zabránit. Dokážu, na truc a pak pošlu všechny tyhle pocity do prdele.

Pro info: nejsem těhotná! Fakt ne, ale až jednou budu, tyto píčoviny už nesmím řešit.  

Pro info 2 : jdu zase pracovat, tento výkřik mi ale pomohl.
Pro Info 3: tenhle týden jsme v práci dělala 4 pohovory. Fakt mě to už přestává bavit. Obecně všechno s prací spojené. Nechce někdo dělat za mne SPV? Klidně hned od pondělka?

Jedeme dááál

 

úterý 2. července 2024

LP8, dinousauři, 60kg a dospělí lidé

 

Prosím pěkně, pokud někdy budu mít ještě tak stupidně debilní nápad a požadovat nastavení „akčního plánu“ v práci, kopněte mě do hlady.  Vážně. Omg.. Poslední 3 měsíce mi dávají zabrat. Nevadí. Nesložím se. Přežijeme všechno.


22.6. byla LP 8

Účastnila jsme se již od pátka a domů jela až v pondělí, takže víkend delší. Výýýrazně delšííí. Počasí konečně zase vyšlo (ne jak ta zimní  chcanka co byla minulý rok), takže dny akorát! Vymyslela jsme si opět nový dring- tentokrát Růžovou. Prosecco, HroznoGrep Mirinda a jeba ledu (praskací lízátko když se zadaří).  Příjemné, sladké a holčičí :3
A protože ráda nalévám a rozdávám své pití dalším lidem, takhle jsme vypili 7 prosecc.. Ale na Instagramu byla ta Růžová pěkná! Když jsme u toho Insta..Ano, opět jsem světu ukázala LP8, snažila jsme se nedávat až moc kraviny, ale většinou mi to obecně sluší, tak je to berný. A zveřejnila jsem „jenom“ 37storek -_- Každopádně v telefonu mám z LP8 dohromady 189 fotek/videí z těchto „4“ dnů. Nejlepší je video, kdy bratra hodí do Zbraně! Nebo jak v noci zpíváme- zase.
 Přivezla jsme si dvě nové písničky (Bejšíí, Song Request), nepřijeli žádní policisté ani sousedi, nic se nerozbilo, pouze Petra ztratila Iqos a Dan batoh. Takže na slušňáka.

 LP8 bude ta LP, kdy ráno se našlo 8 židlí ve stromech. Pokud se ptáte, proč byly židle na stromech: Fakt netuším.  Nerozumím, ale hrozně to fíluju :D Bylo nás pouze cca 33 lidí a hypoteticky to mohl udělat každý, takže netřeba to řešit.

Splnila jsme několik achievementů, několik jsem jich zase dosrala, ale v obecnosti řekněme, že na 89% úspěšný víkend. 

Pondělní uklízení byla trochu bolest, ale odjela jsem zpět do Kol po kompletně uklizeném prostoru zahrady. Ano, děkuji i Jaromírovi. A Fandovi. A aj bratr se zapojil! Trochu

Každopádně, byla to moje poslední LP. Když jsme to tam pak prezentovala, bylo to smutné..

 

otočme list chlapci a děvčata


Včera (30.6.2024) jsme měli s mým muže druhé výročí svatby. Masakra. Jako jak to letí!
I tento rok jsme byli toto důležité datum oslavit ve Vespě jídlem. Jo a láhví vína. Bavili jsme se o politice, smlouvě o nákupu bytu, pomlouvali cizí lidi, vymýšleli jména pro budoucí děti. Tak příjemně dospělé :D Protože jsme dospělí a dospělí se chovají dospěle s dospělými názory a posuny k budoucnu.

Papinka má problémy- s vedrem, se srdcem a malinkato plícemi, chápe jako starý pán, šourá se jako starý pán a poslední půl rok přehnaně břečí. Má intoleranci na kuřecí příchuť v ňamkách a svědivé pacinky z důvodu častého mytí pacinek..
Pořád mu to ale sluší a je miloučký.
Většinou.

Protože mi je 31, začala jsem sbírat dinosaury. Dobře, „začala sbírat“ je moc silné spojení, ale chtěla bych začít sbírat Brontosaury a Brachiosaury. Zatím mám jen tetování a jednu figurku, ale každému od teď budu říkat, že svátku/narozeninám/jen tak, chci figurku brongo/brachy .. A všichni se budou jmenovat Čenda!
A taky sebestředně a povrchně oznamuji, že za dva roky (od svatby) jsem zhubla 12 kg. MASAKR DÁMY A PÁNOVÉ! Neptejte se mne na dietu, bylo to jen o tom, že nežeru (jakože vůbec, odmítám obědy, mám stažený žaludek, na nic nemám chuť + chodím s Papinkem furt ven). Každopádně brutálně si užívám, že si toho lidé všímají a BRUTALITNĚ  brutálně si užívám, že mi to sluší. A vejdu se do velikosti S/M, potažmo 38. Protože tvl. Mám pod 60kg kámo. POD 60!! A když si toho někdo náhodou nevšimne, jsem schopna to do konverzace „nenápadně“ protlačit, aby si toho bylo všimnuto- jo sorry, sebestředný, povrchní a tak, ale ksakru, POD 60!!
 Přišla jsme sice tím o 2 čísla na prsou, ale ta mezera mezi stehny za to stojí. Milana (panděro) sice stále ještě mám, aleeee taky to už není k blití, jen je to ech. A s „ech“ dokáži žít.
(neříkám tím, že ti, co nemají 60 kg jsou k blití. Jen že já sama jsme velice potěšena tím, kde jsem. Každý ať si vypadá jak chce, fakt je mi to u druhých výrazně fuk)

Každopádně, protože se s mužem posouváme do těch „dospělých rozhodnutích“, je to asi poslední léto v mém životě, kdy vypadám jak vypadám. To mne mrzí. Ale jak jsem řekla „dospělí se chovají dospěle…“

Už se těším, až tuhle zprávu někdy v následujících měsících oznámím v práci. Teda snad, jestli se zadaří. Taky mám už svůj věk a své závislosti žeano, takže to nemusí být úplně prc prc a hotovo.

Survivor 2024 jsem si až moc užila- až jsme si musela koupit herohero. Dalších 175 za nějaké předplatné (jako YouTube Premium za 360, Netflix za 340,…)
Mám ráda svoje hodinky, které převážně používám na informaci o aktuálním počasí potažmo k prozvánění mého telefonu, protože se nachází náhodně po bytě.
Na Duolingu se aktivně učím anglicky.
Začala jsme pít nealko pivo.
a ve hře Manor Matters v telefonu mám už 14260 level

A touhle bombou se s vámi loučím
Čus