neděle 5. ledna 2014

Co mi láme srdce, ničí život a co nesnáším

Tento článek píšu na základě toho, že jsme konečně dokoukala nejaktuálnější díly Once upon a time a při tom posledním dílu jsme nějakých 15 minut v kuse brečela, a pak.. KILLIAN! :3  Pak už jsme nebrečela, pak jsme byla jen naštvaně-smutno-zničená.


Následující článek obsahuje spoilery a vyzrazení děje: Once upon a Time, Hvězdy nám nepřály, Než jsem tě poznala, Hunger games, Supernatural

Já jsme velká fandom girl. Na Instagramu a na Tumblru mám takových fandom stránek, že mě to občas i štve, ale je to prostě můj život. Sleduji tam hromadu stránek o oblíbených knihách, oblíbených postavách a oblíbených seriálech. H.R.O.M.A.D.U. A hromadu obrázků mám nastahovaných v počítači a pochybuji, že je někdy využiji.

Konec OUT a Killian x Neal 

 Když mám ráda nějaký seriál, je pro mě přirozené, že hodinu  trávím na internetu a vyhledávám obrázky, zajímavosti a podobně. Včera se to na mne projevilo, když  jsem dokoukala Once upon a time s03e11. Ten díl mi zase zničil život. To je když si něco představujete, konečně by se to mohlo vyvíjet dobře, jenže protože je to půl sezoní finále, musíme stát něco masakrálního. Hmmm :/

 Další dilema bylo, že jsme se posledních 5 dílu rozhodovala, jestli fandím Nealovi, nebo Killianovi (Hook). Oba naprosto rozdílné typy ale oba jsou takový... neumím to prostě popsat. A samozřejmě líbí se mi oba vzhledem i charakterem. Takže po tom, co se Killlian po roce objevil u Emmy dveří, a celý díl skončil, jsem šla na Tumblr. Je to neuvěřitelné, ale celý Tumblr fandí Killianovi! Vy povrchní dívky! Ale ten nátlak mne asi přemohl a za těch 63 dní, až vyjde další díl, budu asi taky Team Killian. Ještě uvidíme ;) To je věc, co mi láme srdce, když nevím, koho si vybrat.


Jak mi Peetův osud zničil život

Všichni znáte HG. Úplně je zbytečné se o tom bavit. A příde mi zvláštní, že ještě existují lidé, co to nečetli. Nechci je urážet, to vůbec ne, ale závidím jim, že ještě nežijí s tím stínem v srdci kvůli tomu, co se mu stalo v třetím díle.  Když jsem četla tu část v knize, jak se Peeta vrhne na Katniss, nebo jak mu šibalo v hlavě a chtěl ji zabít. PROBOHA. To bylo hrozný. To že umřela Prim pro mě neznamenalo nic oproti tomuhle! Ano já vím, že Peeta se z toho nakonec dostal, ale to neznamená, že je to v pořádku! Peeta si to nikdy nezasloužil. Nikdy nikdy nikdy. Ale ano, byl tak dokonalá postava, že se mu to muselo stát. Protože autoři knih jsou takový hajzlové. H.a.j.z.l.o.v.é.


Špatné konce knih, co z celého srdce nesnáším

Hvězdy nám nepřály, Než jsme tě poznala, Ptolemayova brána a další a další a další! Proč?!?! Jo, happy ending je nuda, taky mi to občas příjde trochu klišé, ale nakonec, když dočtete knihu, kde hlavní hrdina umře, kdy brečíte posledních 5 kapitol, kdy máte ten naprostý pocit, že něco musíte rozbít, protože to takhle přece nemůže skončit je tak na pytel! Když jsem dočítala Než jsme tě poznala, tak jsem si říkala, že to se prostě nemůže stát. Willa přece nezabije. Nakonec v něm zvítězí láska a bude žít. Fucking suprise bitches. Není to tak. Když jsem knihu odložila, měla jsme v sobě takový tupý pocit. Nemohla jsme o té knize ani mluvit. To je důvod, proč jsem ještě nenapsala recenzi. Nebo proč jsme nenapsala recenzi na Hvězdy nám nepřály. Ty sice nekončí až tak moc špatně (mocné odkašlání), ale stejně o tom znovu nechci přemýšlet. NE!

Čekání na seriál

O čekání na seriál jsme už párkrát mluvila, nebo se o tom zminovala. Je to třeba s Sherlockem nebo s tím Once upon a time. Žijete si nějaký svůj režim. Každý dne v týdnu vám vychází nějaký seriál, případně si je nastahujete zpětně a koukáte si. Jenže. Pak. To. Příde. Je finále půl-sezóny, Vánoční prázdniny, nebo velké finále sezony a máte smůlu. A většinou před nějakou dlouhou pauzou přichází obří gradace a něco moc brutálního se stane. Příklad : Supernatural poslední díl 8 série- padnou andělé. Supernatural, finále půl-sezony- Ezakil převeze Deana, zabije Kevina (o.O). To samé s Game of Thrones, nemluvě o Sherlockovi. Nebo třeba Vampire Diaries, nebo třeba The Originals, nebo třeba.. hm... víte co tím myslím žejo? :) A mě to hrozně moc štve (ne sere, ale to se neřiká). Ale to štve každého :)


A další věci mě teď nenapadají. Píšu totiž tento článek už přes dvě hodiny. Hroznou dobu jsme byla zaseknutá na Tumblru a Instu, protože jsme našla skvělý stránky. Pak jsem se došla najíst, pak jsme s kamarádkou řešila párty klub a hm.. ztratila jsme niť. Tento článek tedy napíšu ještě s pokračováním a možná z toho udělám pravidelně nepravidelnou rubriku

Musela jsem si sem přidat tenhle GIF, protože prostě musela. MUSELA.

A i tento no..




Nebojte se projevit své negativné pocity
nebojte se projevit své všechny pocity
třeba lásku a závist
ke mě :3 :D


8 komentářů:

  1. Peeta? Ty máš ráda Peetu? .. Ahááá -____- :DDD Peeta se jen veze se vším, co kdo udělá. Já jsem zapřísáhlý tým Gale :D Mě tam tedy nejvíc zasáhla smrt Ru, Prim a pak Cinny a Mags..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za takovéto antipeetovské názory, bych vraždila!!! Peeta je zlatíčko, Gale je hnusný hajzl. :D

      Vymazat
  2. Po přečtení předchozího komentáře se k Peetovi raději nevyjadřuju :D Ale v celé sérii se mě nejvíce dotkla smrt Cinny, byl to můj milášek a ona si ho zabije -_- ...jinak na Hvězdy nám nepřály jsem taky nebyla schopna sepsat recenzi, měla jsem.kolem toho až přes příliš pocitů a jak se znám, nakonec by to vypadalo, že se mi ta knížka nelíbila, přitom by v tom byla jen má zlost z tojo konce :D ...nesnáším psaní na kobilu, ale zvládla jsem to! :D

    OdpovědětVymazat
  3. OUT jsem dokoukala asi devátý díl druhé série, pak už jsem neměla čas. Jenom vím, že se ukázalo, že Bae je ve skutečnosti Neal a vyklubal se z něj pěkný hazjl. Kapitán Hook je skvělý badboy.
    Nejvíc mě v seriálu bavila Sněhurka v pohádkové říši, Emma s Henrym mi postupem času strašně lezli na nervy a pak jsem měla radši i Reginu než ty dva.

    OdpovědětVymazat
  4. Co se týče Hvězdy nám nepřály, pro mě přeceňovaná kniha. Nebij mě. :) Nejlepší scéna pro mě: když nacvičovali pohřební řeč a skvělý byl jejich slepý kámoš Izák.

    OdpovědětVymazat
  5. Hook! :3 prostě sexouš největší! a miluju ho. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Sakra, spoiler! Tak nevím, jestli se do čtení Než jsem tě poznala vůbec pustit, když vím, že Will umře :( Tohle se mi stává pořád, já mám na to jakési štěstí nebo co :D :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé i nemilé komentáře :) Když budete přehnaně vulgární, příjdu k vám domů a vysypu kbelík hnoje do postele :*