neděle 26. ledna 2014

Pavly vytříbený hudební vkus

Neodsuzuji nikoho s jiným hudebním vkusem. Nesnáším ty trapné kecy ohledně diskantů, metalistů, těch co milují House nebo že DnB není hudba. Všechno je kurwa hudba, tak neodsuzujte a mějte rádi každý to svoje! 

Dneska vám přináším rychlý článek (myslela jsem že bude rychlí), ve kterém si poslechnete 1. můj názor na hudbu a za 2. moji hudbu co poslouchám a momentálně jsem jí posedlá. Takže si nasaďte nějaké sluchátka, co mají pořádné basy, protože na ty moje pecičky to budete potřebovat :)

Jsem Party dívka, takže miluji party hudbu. Ale vezmeme to od začátku :)

Když jsem byla mladší a každý víkend jsme někde "mrtě pařila" na disko trisko, poslouchala jsme ty klasické písničky, co hráli v rádiu a byly taneční. Taky jsem milovala (a nostalgicky miluji asi dodnes) takové ty pecičky od Pakita. Když mi bylo 16 a po siréně pustili takové ty.. věci (ne nevzpomenu si jak se ty písničky jmenují!)  tak jsme (teda hlavně já) krákaly a nadšeně poskakovali (Když si teď řekneme, zda by to nezahráli na přání tak nám bylo řečeno, že je to moc staré -_-)

Teď jsem ale trochu starší a hudba šla dál a s tím i můj "hudební vkus". Pořád jsem party dívka ale v 21 letech mám raději trochu jiné párty. Slyšeli jste někdy o Tomorrowlandu? Pokud ne, tak vám říkám, že je to nejlepší super párty na světě. Chci tam. Moc moc moc moc tam chci. A vždycky tam budu chtít i dokonce po tom, co tam budu tam, budu chtít. Nedávno jsme poslouchala nejdříve oficial after movie z Tomorrowlandu 2013 (achbože :3) a pak jsem si pouštěla i hodinu a půl dlouhý záznam z vystoupení Hardwella (protože : Everybody Fucking JUMP!). Jo děcka... Mám skvělé sluchátka (no, znám i lepší) a ani nevíte, jak mě mrazí  z toho zvuku :) Tady jedna milá písnička, co hrál. Teda myslím.. Pokud nechcete prožívat celý záznam a nástup dropu postupně, přetočte si to na 1:15..


A další nejlepší po Tomorrowlandu je Ultra Music Festival :)
>>





Ano děcka, drop. Víte co to je? To je když hezká taneční muzika má takový boom a změní se hudební linka v totál rozsekávací rytmus, z čeho mrazí a usmíváte se jak tupý ovce. Nejlepší je, když takovou písničku s mega dropem najdete po půl hodinovém usilovném hledání. Pak si připadám jak úplně vypláclá. A to znám vypláclost z trávy, tahle je ještě horší :D

Kvůli Vinu se stávají takovéto písničky velice velice velice rychle populární. Nejlepší příklad pro to je Animals Martina Garrixe. I když tuhle hudbu neposloucháte, musíte tu písničku znát. Byla jsme u zrodu. Sleduji hodně Vine stránek a vím, že jsem byla první, kdo tuto písničku vyhledával a našel. Pak asi týden na to ji měli všichni. Čtrnáct dní na to začala hrát v rádiích. A pak se dokonalost Animals vytratila. Ale stejně je to fajn :) Drop v 1:27



A další a další. Já vím, někomu, kdo t neposlouchá to připadá všechno na jedno brdo. Což možná teoreticky je, ale já poznám rozdíl. A i když v písničce občas není žádný text jen basy basy a basy, vím jak se která jmenuje. Tahle je například Mammoth :) Drop 1:14




Ano, potom taky miluju House. Miluji Elektro, určité písničky z DnB. Někdy se najdu i v rádiovkách. Třeba One republic, nemluvím třeba ani o tom, jak miluju Imagine Dragons a jak si koupím jejich album a pojedu někam na ně na festival. Ale stejně, kdybych si měla vybrat, chci, moc moc chci, na tyhle mega taneční párty, kde hrají velcí DJ taneční hudby. Chci tam :(..... A budu zpívat to pověstné Héééj, Houuuu s davem. A až nastoupí Steve Aoki budu chtít dostat dortem do obličeje :3 Nepotřebuji hluboký smysl v písničkách, mě zajímá rytmus a jestli mám ten pocit na tančení, nebo ne :)

A taky je super, když se rádiovky spojí s tímdle. Jeden krásný příklad je toto. No děcka, to musí milovat každý ne? Na to bychom jinak tančili a plakali a měli husí kůži? :)



Pokud mě sledujete na youtube, můžete si všimnout, že skoro každý den dávám like nějaké takovédle písničce. Obsese no :) A taky láááska k dropu, hudbě a totální vymetenosti, když vám něco, co považujete za boží hraje nahlas ve sluchátkách, že nevnímáte svět :)

Ale víte, která písnička je nejlepší na světě a i když jí znám hrozně dlouho, miluji jí stejně jako na začátku? Bingo Players ft. Far East Movement- Get up. Vím kdy jsme ji slyšela poprvé - když jsme byli v McDonaldu a seděli v autě a čekali na chickenburgery. Je skvělá. A i ty remixy co můžete občas zaslechnout na nějaké disko trisko. Ale prostě... áách :)



A to je snad vše koukněte se na ten záznam z Hardwella. Alespoň na prvních 30 minut :D Já to teď poslouchám po třetí :)
A ještě jsme zapomněla na Sweedish House Mafia a One. Páni, a určitě na hromadu hromad dalších. Tak zas někdy jindy o tom napíšu:)



Mějte se svěže
nikoho neodsuzujte kvůli hudbě
a nevnucujte mu svůj názor
láska s vámi :)

1 komentář:

  1. To bych nečekala, že budeš poslouchat takové disco písně :D hodili by se mi k tobě tak ti One republic a Imagine dragons, ale ten zbytek byl překvapení :D ale tedy pokud jde o hudební vkus, tak jsem trochu někde jinde. Trochu hodně :D ale nepatřím mezi lidi, kteří by odsuzovali ostatní kvůli hudbě, a to už z toho důvodu, že to vždycky dělali mě a já to nesnášela (první jsem poslouchala Tokio hotel, pak Cinema Bizarre, J-rock, K-pop...:D) tákže se to se mnou celou pubertu až skoro do teď :D i když musím se přiznat, že jsou i styly hudby, které prostě nemůžu slyšet, nikdy, ne, fuj :D třeba hip hop, rap a takové ty strašně drsňácké písničky :D prostě neeee :D ale co jsem poslouchala kousky těch tvých písní tady, tak jako na akce to musí být super :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé i nemilé komentáře :) Když budete přehnaně vulgární, příjdu k vám domů a vysypu kbelík hnoje do postele :*