neděle 19. ledna 2014

Video recenze- Rozděleni časem bouře- Julie Cross

Mě je jedno, že je půl 3 v noci a celý den mluvím o tom, že si najdu články na Dějiny Polska II a začnu se učit a přitom jsme to neudělala a místo toho jsme natáčela videa. Je mi všechno jednoooo!

Takže 1). Ano, mám nekvalitní videa. Může za to fakt, že to natáčím na svůj mobileček, který je sice úžasný, ale je to hajtra, co má rozbitý display a na takovéto věci je prostě nedostačující. A ani tomu teda nenapomáhá to osvětlení rádoby "rozsvítím všechny lampičky a budu doufat, že to vyjde". Mám v plánu si koupit fotoaparát nebo kamerku. Ale až na to budou peníze, takže vlastně nikdy..
2) Ano já vim, ty střihy.. Chápu, někomu se to nelíbí. Někomu to příde trapné a jakožto kopírování. Ale já říkám Fuck, budu si to dělat jak chci. A hlavně mě hrozně baví dodělávat to video ve "střižně", ted jsem si konečně pro to stáhla i Vegas, aby to lépe šlapalo :) 
3) Ano,mluvím z cesty a často mám špatně skloňované slova. Je to proto, že mluvím tak rychle a dopředu jsem si to nepřipravila, tak mě prosím omluvte.
4) A každé mé video je trochu jiné. Je to hlavně pro to, že se snažím vylepšovat svůj projev. A taky musím říct, že mě uplně unavují někteří booktubeři, kteří mluví hrozně potichu, hrozně pomalu a videa nestříhají, takže je možné u nich i sledovat 5 vteřinové zásek v podobě "hmmm" nebo "ééé", takže já se toho snažím vyvarovat, tak proto je to takové, jaké to je. A hlavně proto že jsem až moc energická :)

Video je natočené proto, že se mi nechtělo psát žádnou recenzi a přitom jsem věděla, že nějakou udělat musím :)

Doufám, že moje první video recenze není tak otřesná. Doufám i, že se vám bude líbit, že se na ní podíváte a nakonec i třeba mile ohodnotíte. 


Děkuji,
mějte se super a svěže
a nebuďte zlí :)
xoxo

ps: povšimněte si mých krásně dlouhých vlasů :3

5 komentářů:

  1. Jsem ráda, že si udělala recenzi na tuhle knihu, protože mě zajímal tvůj názor. A taky jsem zabila pár minut v práci. Takže recenze fajn, knihu si možná pořídím. Ale nevím proč, mám raději když máš psané recenze. Řekneš (napíšeš) toho víc a dává to větší smysl. Taky mám raději tvoje minulá videa. Nejsou tak chaotická, hraná, umělá. Přijde mi, že si tam na něco hraješ. Ale cením tvou snahu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě si náhodou přišla v pohodě, taky bych chtěla mít takový normální projev, neee to já jsem ten typ co právě mluví strašně potichu, protože mluvím pořád hrozně potichu, takže to je děs!! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych se tě hrozně bála. Mluvíš hrozně rychle. :D :D
    Já bych asi video-recenze dělat nemohla. Asi.. Ale asi to zkusím. :D Inspiruješ mě!

    OdpovědětVymazat
  4. Opět s tebou musím souhlasit. Knihu jsem četla a dala jsem jí 8/10 takže podobné hodnocení. Přesně jako tebe mě štve měkká vazba a ze začátku jsme se také neorientovala v těch skocích sem a tam. Z děje do děje.
    Určitě ale nelituji, že jsem si knížku přečetla a těším se na další díl..
    Ve videích určitě pokračuj. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Super, díky za doporučení. Knížku si asi teď budu muset pořídit! Fakt dík! :D
    Líbí se mi tvoje videa právě tím, že nejsou takový vyumělkovaný jak bůhvíco, ale že jsi prostě sama sebou :D (teda předpokládám ;))

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé i nemilé komentáře :) Když budete přehnaně vulgární, příjdu k vám domů a vysypu kbelík hnoje do postele :*