úterý 25. března 2014

Tříměsíční Booh Haul- spíše takový pokus - video

Při sledování American Horror story jsem nějak opomněla zveřejnit toto video, ve kterém se snažím tak nějak shrnout svoje nákupy knih za poslední tři měsíce. Párkrát jsme se již zmínila, že žádné knihy nekupuji, proto toto video vypadá tak jak vypadá. Ale mě to nevadí, vám to nevadí, nikomu to nevadí, takže žádný problém! :D

A ano, myslím to smrtelně vážně, zkuste si ten "trik" s okem, který jsme nijak dobře nevysvětlila ale víte jak, nejsem zrovna dobrá na vysvětlování, ale prostě jsme vám to musela zdělit!


(ano, to se zavřením dveří je tam jen proto, abyste si všimli, jak dokonale dlouhé a neodolatelně krásné vlasy mám :3)

A mimochodem, to video jsem renderovala na největší možnou kvalitu, takže ho v ntb ani nepřehraji a stejně když si na youtube dáte HD tak obraz s vámi moc nespolupracuje a celé je to nějaké bílé, světlé a vyblité... prostě potřebuji kameru, jen to řekněte!

Mějte se jako vždy
krásně a svěže!! 
a komentuje 

3 komentáře:

  1. ty si debil. :D Doufám, že nebudu označena jako spam, ale ty se jinak nazvat nejdeš. :) :D (To byl něco jako kompliment, kdybys to nepochopila :D)
    Velice zajímavé knížky! Sice bych přečetla asi tak... nic?... ale to nevadí. :D
    A jo! Vzpomněla jsem si na tebe o dějáku, když jsme probíralo Kraków a Wawel!! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Aaaa...trochu mě mátlo, proč na konci videa jdeš zavřít dveře! Napadlo mě něco jiného...ale...Tak díky za vysvětlení! :D Vlasy máš samozřejmě překrásné :)
    Ale jinak velice originální Book haul :D

    OdpovědětVymazat
  3. :-D:-D trik s okem? dveře? boží :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé i nemilé komentáře :) Když budete přehnaně vulgární, příjdu k vám domů a vysypu kbelík hnoje do postele :*