sobota 20. prosince 2014

Video na téma - Vánoce (video)

Teď jsem si udělala opravdu hnusné kafe :/

Kdo by to byl řekl, on je zase prosinec. Ještě si pamatuji, jak byl únor a já se strachem odjížděla do PL, pak byl červen, já se s pláčem vracela dom, pak jsem nastoupila v říjnu zase do školy a on je už prosinec?! Čím jsem starší, tím to více letí a moc dobré to teda není..

Ale dárky mám už všechny nakoupeny, zabaleny a protože cukroví nejím tak to, že není upečené mi je jedno. Za 4 dny budu dělat best of bramborový salát na světě, sežeru k tomu pangase (ano, ani normální ryby nejím) a pak konečně dojdu pod stromek, kde budou připravené dvě Jonathanovi knihy :3 Jojo, už jen 4 dny!

Ale! Natočila jsem videíčko (snažila jsem se, aby bylo krátké, ale tak.. znáte mě), ve kterém vám ukážu svoji "Vánoční výzdobu", v rychlosti představím moje balení dárků, a řeknu i něco o sněhu a salátu :)


Protože mám rozbit a stále neopraven notebook, video jsem renderovala jinak než normálně, nemohla jsme k tomu hodit intro a ani moje klasické věci. Tož ale ono to časem zase bude dobré :))

Mějte se Sněžně a koledově! 

4 komentáře:

  1. Už se taky těším, co najdu pod stromečkem! :)
    Jinak ty svíčky jsou nejvíc krásné! Já sem si teď vánoční atmosféru snažila navodit tím, že jsem si knihovnu ověsila světýlkama. Ale pořád na mě ta pravá vánoční nálada ne a ne přijít. Mám toho spousta na práci, nějak jsem se skoro nezastavila za posledních 14 dní. Ale dárky mám zabalené, cukroví udělané, stromeček jsme výjimečně ozdobily se ségrou taky už dnes, abychom si ho užili :)
    Dárečky balíš krásně, musela jsem se smát, protože mám taky zlatou mašli na červeném papíru :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pangas ma potešil aj ja ho budem mať :DDDD
    Darčeky maš zabalene pekne kombinacia zlatej a červenej je podla mna vianočna klasika :)
    Šťastné a velele
    Ospala

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo, tak já ti ten komentář přeci jenom napíšu. Když jsi se teď rozjela a napsala rovnou tři. A to ještě takové hezké!
    Mimochodem. https://www.youtube.com/watch?v=4Ba_qTPA4Ds za tohle tě nesnáším, protože si to zpívám celý den. CELÝ DEN! -_- ale je nejvíc dokonalá, takže ti za to i odpouštím. ale ségra ne, prej zpívám falešně. :D
    A je mi 17! Ne 16. -_-

    A video je moc povedený, už jsem ti to jednou psala, ale teď to máš takové oficiální. :) a měla jsi jednou v postranním panelu, že když nás tady bude 50, tak to nějak oslavíme. A ono pořád nic? :o čekám nějakou mega-párty. ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé ty to víš?! :D No to je hezké :3 Ale párty nebude, i když ti je teda těch 17, ne 16 (což není zas takový rozdíl, tak si nemysli), tak bohužel, stejně jsi pod zákonem jasný? A já nebudu nalívat nezletilým. Mého bratra jednou přivezli dom policisté a nechci tomu vystavovat aj tvou rodinu :D

      Vymazat

Děkuji všem za milé i nemilé komentáře :) Když budete přehnaně vulgární, příjdu k vám domů a vysypu kbelík hnoje do postele :*