středa 8. ledna 2014

Book Haul - Prosinec

Mimovideové informace : Jo, tak Team Hook. Ještě 60 dní od OUT!! / Dnes nejdu spát, protože musím udělat takovou odpornou hovadinu na dějiny lázní : přeložit 15 stránek vyfocené návštěvní knih v Němčině napsané švabachem do exelu. Neumim ani slovo německy. Nesnáším švabach Jsem zatím u třetí strany. Asi u toho umřu / Mám nové sluchátka, zeptejte se mě odkud -z Tchiba! :D

I když jsem dělala článek o tom, co jsem dostala k vánocům za knihy, nemohla jsme si pomoci a dneska jsem udělala i video. 8 dní zpoždění ale nevaa. To video je tak hrozně rychlé, že hrozně rychle mluvím, snad mi budete rozumět, ale momentálně mám velice dobrou výslovnost, takže to snad půjde.
Nezapomeňte zanechat milé komentáře, budu z toho na větvi :)


A napište mi, co jste dostali/ si koupili za knihy vy. Upřímně mě to zajímá a upřímně chci abyste to napsali.

Radosti a svěžesti zdar!

2 komentáře:

  1. Opět super video. Líbí se mi tvůj energický projev a to, že prostě video nějak plyne a neříkáš jednu a tu samou větu minutu dokola. Na Hvězdy i Aljašku mám úplně stejný názor jako ty. Hvězdy zkrátka nasadily vysokou laťku a Aljaška proto teď je malým zklamáním.. Nemyslím tím že se mi nelíbí, ale ...mno asi jak jsi to řekla ty, líbí ale ne tak jak jsem chtěla.
    Anna krví oděná.... Já nevim, asi jsem divná, protože jsem na tuto knihu četla spoustu kladných recenzí, ale mě to přijde jako normální průměrný příběh, ale to je o názoru každého člověka.
    V natáčení určitě pokračuj... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jej a ještě jsem zapomněla na Rozděleni časem...
    Od této knihy jsem nic moc nečekala, ale mile mě překvapila, takže se jí snaž dočíst tak alespoň do roka, protože dva jsou moc.. :D stojí za to :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé i nemilé komentáře :) Když budete přehnaně vulgární, příjdu k vám domů a vysypu kbelík hnoje do postele :*