středa 5. února 2014

Úžasně zajímavé body pro tento týden #1

A právě se z tohoto stala nová pravidelně nepravidelná rubrika. Neřeknu vám, jak často to budu psát, prostě někdy. A bude to vždycky takhle nudné zajímavé :)

1. Víte, jaká je nejčastější věc, kvůli které brečím? Sluchátka. Asi před půl rokem jsme měla jedny krásné modré, jenže jsem si je v tom dělícím bodě roztrhla. Smůla. Čas na pláč. A před měsícem, jsme si koupila další, dokonalé růžové z Tchiba. Dokonalé prostě. Hrály suprově a vypadaly suprově.. Už nehrají. A proč?! Protože nefunguje jedno za*raný sluchátko. Čas na vzteklý pláč!! Ano, dám si je reklamovat, ale za 4 dny jedu do Polska, těšila jsem se, jak těch 5 hodin ve vlaku budu poslouchat songinky a víte co budu poslouchat teď? NIC!... Bože.. A pokud mi je vyreklamují (což jako taky nemusí, protože to jsou určitě svině) tak stejně se k nim nedostanu, když budu trčet v Katowicích -_-

2. Jo ten idiotský Erasmus. Tento týden je náročný sám o sobě, a když se k tomu ještě přidá to trapné nekonečné řešení, co si sebou vzít, jak to tam dovést, v kolik jet, kdo bude platit jízdenky, kolik zł si proměnit a především je s mými spolužáky občas domluva jak s kretény, což mi naprosto dokonale kazí náladu. Nemluvě o tom podepisování Finanční dohody na poslední chvíli, stavování se na pojišťovně ( kde chtějí takovou trapnou věc z ministerstva, na kterou jim kašlu) na poslední chvíli, rušení paušálu na poslední chvíli (to jsem ještě nezařídila) a stavování na astma pro prášky na poslední chvíli.. Jo a nezmínila jsme se ještě o tom, že nám z Univerzity vlastně neposlaly žádné papíry, takže netušíme jak to bude s kolejema a kolik za ně budeme platit. Není to boží?! -_-


3.  Todle je další věc, co teď používám pořád. Jednou jsme to udělala ve videu, a protože se na své videa koukám několikrát (když ho natočím, když ho stříhám, pak 3x když ho sestříhám, pak když ho nahraji, pak pokaždé když dostanu nějaký komentář nebo like nebo když se mi prostě chce) to gesto jsem si tak okoukala, že ho používat musím. Víte co to znamená ne? Takové to "A je to" když se Vám něco povede, i když se vám něco nepovede.




4. Dneska se mnou v MHD seděla nějaká paní. Ta paní měla tak odporný a nechutný kašel, že jsem se několikrát "nenápadně" odtáhla, protože jsme měla strach, že ten mor z ní se přenese na mě. Ano, taky kašlu, ano, taky to musí být nechutné, ale proboha (!!), nesnášim když někdo kašle ustavičně 5 zastávek MHD a ještě se u toho tak hrozně dusí a vzdychá, jak kdyby se a) měla pozvracet nebo za b) měla se z ní stát zombie a sežrat mě. Ani jedna varianta se mi nelíbí.

5. Taky vás štve, když někdo má na blogu/stránce použitý Gif, který se ustavičně hýbe jak raplý a vy si to musíte zakrývat rukou, aby vás to neznervózňovalo od čtení článku? A znervóznuje vás právě ten ten můj GIF? Pokud ano, sorry, pokud ne, tak si užijte ještě jeden, který jsme zatím neměla možnost někam dát, ale když jsme ho udělala, přišlo mi to hrozně vtipné :D


6. Když jsme už u tech GIFů.. Jak každý dělá ty články s těmi GIF, jak je použijí k vyjádření emocí.. Taky jsem to chtěla udělat, ale aby jsme byla originální, všechny ty GIFáčky měli být moje vlastní. Jako z mých videí. Ale hrozně se mi s tím nechce patlat. Natáčet a pak dělat tohle. Ale pokud by měl někdo zájem, já to udělám, jen se přihlašte! Bude to Prča!


7. Nikdy jsem neuměla nakupovat a vždycky mě neuvěřitelně štvaly kamarádky, co přijely z města s novým dokonalým kouskem oblečení jen za 200. Mě se to nepodařilo nikdy. Ale dneska, dámy a pánové, to vyšlo! Koupila jsme si dva svetříky, a dohromady stáli jen 150! No Páni! Sice normálně nosím velikost M a todle je S a L, cože se lehce netrefilo, ale to skousnu. Taky skousnu to, že se mi to stoprocentně nevejde do kufru a budu naštvaná, co všechno musí zůstat doma. A bohužel vám ukážu jen jeden, když jsem se fotila s ním v C&A. To je on, ten tady vedle..


ŽE MÁM KRÁSNĚ DLOUHÉ VLASY?! Nikdy jsme je neměla tak dlouhé a ano, štve mě, že aby to všichni viděli, musim si je hodinu žehlit, ale to nevadí, mám je krásně dlouhé. A už nejsou ani tak mrtvé jako bývaly, protože se o ně starám! :)



A jsme na konci /z/vážení přátelé!
Je to dlouhé ale i hrozně zajímavé
protože já jsme zajímavá
skoro :)

                                                 

4 komentáře:

  1. Tak jako ty gify mě docela dost sraly. :D
    Ty sluchátka jsem si chtěla koupit. Ale nakonec jsem si to rozmyslela, protože jsem se bála, že by mě tlačily na hlavě ze strany.
    Taky neumím nakupovat. Nejde ani tak o ceny, ale spíš si vždycky pořídím něco, co ve finále nechci, nepotřebuju nebo se mi to k ničemu nehodí.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám velkou spotřebu sluchátek. Pak mi jedny úplně báječný Philips (zelený špunty za 200) vydržely snad 4 roky!!! A teď mám během dvou let asi 4. Jít někam bez sluchátek je skoro tak hrozný jako bez knížky (to se nedá, beru knihy všude! Kabelky vybírám podle toho jestli se tam vejde knížka nebo ne :D)
    Za gify bych někdy střílela :D Ale tyhle jsou srandovní :D
    Chrchlání v hromadné dopravě taky nesnáším, ale nemám co říkat, protože já chrchlám asi tři čtvrtiny roku :D
    Nakupování hadrů psychicky nezvládám, takže vždycky když mi něco sedí, koupím si to tak v pěti barvách a počkám, dokud se to na mně nerozpadne :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si teď koupila dvoje srá*ský sluchátka, ale nekoupila jsem si je kvůli těm sluchátkům, ale kvůli tomu, že k tomu byla taková rozdvojka, že do jednoho mobilu můžeš vlastně dát dvoje sluchátka, což je neuvěřitelně super, protože kamarádka se mnou chce pořád poslouchat písničky, když někam jedeme. Fíha, to je dlouhá věta. :)
    Světřík je parádní!
    Být tebou, tak nikam nejezdi. Mně by se nikam nechtělo. Zkus to jak já. Celý den ležím v posteli, koukám na blogy, hraju, píšu, čtu. Je to parádní a já si užívám krásné prázdniny! Yahoo!!
    Gify mě neštvaly, máš smůlu. Ale když je ten gif třeba vtipný, tak je to super, protože se směju pořád a pořád dokola, haha, jo vtipný.
    Jsem měla účet jednou na gifyo? Nevím, jestli se to takhle píše. Ale to byly sra*ky, co jsem tam nahrávala.. Never more.. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ten kašel :D taky nesnáším když vedle mě v mhd někdo začne kašlat, vždycky se nenápadně snažím zadržovat dech, taky mám strach, že tu smrtelnou chorobu na mě přenesou :DD ale na druhou stranu, já když jsem nemocká (rýma a kašel je u mě nejhorší nemoc :D) tak mám období asi týdne, kdy mě sem tam, tak 1-3x denně přepadne takový kašel, který sice trvá asi tak jen tři minuty, ale je naprosto šílený. Je to takový ten dráždivý kašel kdy prostě nejde přestat a člověk se z toho pak fakt dusí. A kdy že mě to nejčastěji chytne? V tramvaji nebo na přednáškách, nejlepšíí :D vždycky musím vystoupit nebo odejít z místnosti, protože se mi pak všude rozteče make up z toho jak mi slzí oči :D takže paní celkem rozumím, že za to chudák asi nemůže, ale věřím že je to nepříjemné nejen pro ni, ale i pro ostatní :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé i nemilé komentáře :) Když budete přehnaně vulgární, příjdu k vám domů a vysypu kbelík hnoje do postele :*