sobota 1. února 2014

Video : Instruktážní tutoriál, co si sebou vzít na Erasmus (pokud na nějaký jedete)

Stávám se hrozně namyšlenou a za to můžete vy, krásní milí lidičkové :) Koho zajímá že mi nejde škola, koho zajímá že přibírám na váze když vím, že na youtube mě sleduje více a více lidí a opravdu se jim moje videa líbí? Nebo na blogu vám nevadí komentovat mi články aniž bych já se nějak vtírala? :) Ksakru, jste nejlepší, a vždycky nejlepší budete :)

Upřímně naprosto hrozně moc mě baví točit videa a pak je ještě doupravovat. Hrozně moc si chci jít koupit tu krásnou Canon kameru co mají v Elektroworldu, ale protože 1. odjíždím za týden do pryč, a za 2. nemám prostě ani korunu, zatím ji tam musím nechat. Ale já si pro tebe holčičko příjdu, věř tomu! 

K videu : Erasmus je stipendijní studijní pobyt v zahraničí, na který můžete jed, pokud studujete alespoň druhý ročník vysoké školy. Já, protože studuji polonistiku musím jed do Polska.




S ukládáním a stříháním videa jsem měla šílené problémy, takže pokud se vám nebude líbit, budu pěkně naštvaná.. A taky když jsem včera večer přišla domů z hospody, měla jsem šíleně chytrý nápad video dát na FB. Ne že bych se za to styděla, ale asi nechci poslouchat svoje kamarády, jak mi píší, že je to video vtipné, a že je to dobré. Nebo třeba to, že jim to jako nepřijde trapné, je to docela vtipné, ale nepochválí vám to, ale prostě se musí k tomu vyjádřit (ano O., mluvím o tobě..).

Pokud se vám video líbí, nezapomeňte komentovat, případně mě následovat na youtube a odebírat. Budu nadšená :)

5 komentářů:

  1. Líbilo. :)
    Ty nemáš doma kondomy? :D Tak to zalez, co jsi to za vysokoškolačku? (Ne, dělám si srandu. Nevím, proč mě to tady teď tak napadlo.:D) Nejvíce mě pobavila číča. :3 Jak byla tak roztomilá a teď jsem si ji představila v tom kufru! :D Prostě paráda. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No kondomy nemám přeci proto, že jsme je už všechny vypotřebovala! :D A škoda že nebylo doma všech 5 koček co vlastníme, máme i hezčí :) A děkuji

      Vymazat
  2. Zase super video...
    PS: Podle tvých slov se ti nepovedlo, protože moc topíš a je ti vedro :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jojo, bez sněžítek a kondomů se člověk na Erasmu neobejde!! :D A co lávová lampa? Jak to bez ní hodláš vydržet? :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé i nemilé komentáře :) Když budete přehnaně vulgární, příjdu k vám domů a vysypu kbelík hnoje do postele :*