neděle 4. ledna 2015

Ach ty povinnosti

Zítra je škola. Zase. A já musím do knihovny. Po roce a půl. To je život..

Nehodící se obrázek 01
Začal nám rok 2015 (což jsme řádně oslavila pozvracením našeho párty chlívu) a já začnu pěkně zostra. Nejdřív jsem velice umělecky změnila vzhled blogu - nejdéle, cca 20 minut, mi zabralo najít font. Zbytek byl jen trapná snaha zahrát si na grafika, kterým už nejsem a nikdy ani nebudu- a teď přemýšlím, jak bych změnila ty "rubriky" nebo "štítky" nebo co to vlastně je. Náááádech.....výýýdech.

Nikdy jsem nebyla moc dobrá v organizaci, dochvilnosti, poctivosti, ve splnění věcí co jsem si zadala, co jsme slíbila, a podobně. Ne že bych jako byla taková hajzl, ale prostě když něco nemusím, a můžu to stále a stále odkládat a posouvat, udělám to. Nikdy se mi to moc nevyplatilo, někdy mi to ale projde. Dokonalý příklad je škola samozřejmě, což ale všichni vysokoškoláci znají. Vím že mám na 19. století přečíst tunu knížek, ale místo abych zašla do naší dementní knihovny a zkusila to pořešit, raději o tom jen mluvím a nic nedělám. Nebo ta smutná aféra ohledně prezentace.. Měla jsem do konce Vánoc odevzdat prezentaci, jenže se mi zepsul notebook no a prezentaci jsme udělat nemohla. Takže musím číst zase knihy navíc. A takhle by to mohlo jít dál




Nehodící se obrázek 02
Já jsem spíše spontální člověk. Nikdy nemám ráda, když mi někdo dopředu řekne, že například za měsíc bych mohla jít na brigádu/zapařit/někomu s něčím pomoc. Když dopředu vím o něčem, že se bude dít, většinou mám možnost nad tím přemýšlet a pak zhodnotím, jako že se mi vlastně nechce a raději to odpískám. Ale když se mě v pátek někdo zeptá (no nejlépe v sobotu), že v sobotu večer je nějaká akce, kam bych mohla jít, to je hned lepší. Proto jsme si třeba vůbec nedokázala užít ani se připravit na Silvestr. Celý rok totiž víte, že se něco bude dít, ale čím víc se to blíží, tím více čekáte na něco mega epického, až nakonec nic není a vy se musíte uchýlit jen ve 3 lidech do vašeho chlíva, kde jak už jsem zmínila, vyhodíte gulášovou polévku s nedokonale rozžvýkanými chlebíčky na podlahu. . 

Dvou odstavcový úvod, u kterého si nejsem ani jistá, jestli dojdu k tématu, o kterém jsem chtěla mluvit..
Říkám to proto, že bych zase chtěla něco udělat s blogem. A teď je dokonalá příležitost, protože zkouškové období prostě extra nahrává všem možnostem psychického vybití na něčem, co se školou nemá vůbec společného, protože Prokrastinace forever..  Takže ne, nic neslibuji, to jsem se už naučila, jen prostě sama si sem píšu že :


  1.  Napíšu článek s názvem Serte na recenze a nebude tak moc špatný, jak jeho název vypovídá
  2.  Napíšu článek o mé nástěnce, protože ten umělecký bordel co na ní mám potřebuje zaznamenat.
  3.  Možná se dostanu k videím stejného stylu jako "Vaření s Pavlou", které se na blogiči neobjevilo ale mě to stejně baví.
  4.  Něco řeknu o Grafickém románu Amuletu, co jsme dostala. A taky o Lokwood & spol. Pokud teda někdy vydám video o knihách co jsme dostala za Vánoce.
  5.  Takže ještě vydám video Knihy co jsem dostala za Vánoce.


Panebože a to už stačí, cítím tlak na hrudi, jak jsem si toho moc vymyslela. A cítím takové to nutkání na všechno se zase vykašlat :3 


Abych byla upřímná, tento článek píšu také proto, aby se ten článek o trávě posunul trochu níže. To že se za to nestydím neznamená, že to musím až tak moc troubit do světa že. ;)
Teď zbývá poslední bod a to je, vymyslet jak se tento debilní článek bude jmenovat. A ještě skočit na Pinterest a najít nějaké nevhodné oblázky k tomu. A ještě si to po sobě přečíst a upravit. Ježíš to je takových povinností!


Povinnostem zdar!
Svěžánkujte
A pokud jste si to přečetli, no tak to jste borečci
a komentujte
borečci..
což je taky povinnost na kterou tak ráda kašlu :D

4 komentáře:

  1. Hehe :D No, já jsem zase strašně zodpovědná a až trapně ukázněná, co se povinností a školy týče :D Byla jsem týden na horách a poslední tři dny jsem se tam učila, místo abych šla ven a kamarád, který se měl taky učit kolem mě chodil a říkal, "dej mi trochu tvojí morálky! Jak můžeš mít takovou morálku se učit? Chci mít tvoje odhodlání" :D
    Ale tak večer jsem se na to samozřejmě vyprdla a zapařili jsme, to zase nejsem žádná upjatá stará bába, co se nedotkne alkoholu ani lopatou :D Jen jsem vždycky byla hrozně zodpovědná a organizovaná osoba a někdy mi to samotný leze na nervy, protože co si budeme povídat, je to trochu nuda :D
    Každopádně se těším na článek Serte na recenze, ačkoli se tím asi nebudu řídit, ať už tam napíšeš cokoli, protože mě prostě psát recenze baví :)
    Přeji ti hodně štěstí ve zkouškovém a hlavně pevné nervy a málo prokrastinace ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedokážu pochopit, že existují takoví lidé jako ty. Ale hrozně ti to závidím. Celé zapálení pro školu a povinnosti. Dotáhneš to daleko!
      A "Serte na recenze" na recenze se vážně nemusíš řídit. když tě to baví a jsi v tom dobrá, tak proč ne :)

      Vymazat
  2. Já jsem tak něco mezi zodpovědností a naprostým prokrastinátorem. Akorát se většinou stává, že se na to nemůžu jen tak vykašlat a jdu se učit. Ale většinou se učím na poslední chvíli, ale naučím se to. A to se počítá, ne? Díky bohu za krátkodovou paměť. Několikrát mě zachránila od totálního průšvihu. :D
    Serte na recenze? To zní... přinejmenším zajímavě. Těším se. asi možná už vím, kam bude směřovat, těším se na něj:)

    Tak good luck ve zkouškovým. :) I když si myslím, že ho potřebovat nebudeš. :P :D
    TEAM PEETA! <3

    OdpovědětVymazat
  3. ten vzhled se mi líbí :) Jinak se těším na videa, které natočíš! Jinak hodně štěstí!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé i nemilé komentáře :) Když budete přehnaně vulgární, příjdu k vám domů a vysypu kbelík hnoje do postele :*