pondělí 26. ledna 2015

Filmová statistika 2015

Já prostě mám ráda filmy. Moc.

V Polsku na univerzitě jsme měli učitelku, která za den koukala na 2-4 filmy. Každý den. Viděla opravdu naprosto všechno. Bylo jí jedno, zda je to francouzský film, polský, anglický... Prostě koukala na všechno a milovala to. Sama nás pak vyučovala v předmětu, ve kterém jsme se ustavičně koukali na filmy a potom je rozebírali. V kabinetu měla milion DVD seřazeny podle žánru. (blázen)

Už pár dní přemýšlím o tom, že bych si chtěla někam zaznamenávat, na co se to vlastně koukám a především kolikrát za rok. Víte, já když něco miluji, tak na to čumím pořád dokola. Já vždycky když totiž jím, tak si u toho musím pustit nějaký film. A když jsme u toho sledování tak ho většinou i potom dokoukám. Zatím největší skóre shlédnutí filmu mám pravděpodobně u HP3, Pitch Perfect, Stopaře a hned na to dohání všechny Marvel filmy, protože Marvel filmy já miluji. M.I.L.U.J.I. (Protože noták, všichni hlavní protagonisti jsou prostě mega k*ndy. Iron Man, Thor, Capitán? :3 A nemluvě o Strážcích galaxie)

Proto je tady můj krásný, decentně okopírovaný, leč pořád originální projekt s názvem Filmová statistika.



Především je to celé určené jen mě samotné. Nemusí se do toho nikdo přidávat a původně jsme to ani neplánovala tak, že by se do toho někdo přidal. Ale pokud chcete, tak se dolů do komentářů napište, kdyby náhodou. Chápu nevůli i nezájem. Ale i tak Vám osvětlím svoje pravidélka.

Každou zhlédnutý film si sem zapíšu. Konec pravidel.  Protože se mi nechce tento článek samozřejmě pokaždé hledat, hodím si ještě ikonku do menu a pod tím počítadlo, kolik jich konkrétně mám. Odhaduji, že jich za 11 měsíců (plus trocha ledna, ale ten je orientační) sfouknu přes 200?  Nepočítají se ale přeskakování ve filmech. Ale to já nedělám :3 Počítá se i koukání dokolečka na ten samý film.

Filmová statistika 2015

Leden: Strážci galaxie, Iron Man 1, Iron Man 2, Thor, Thor: Temný svět, Lucy, Drž hubu, Avengers, Interstellar, Na konci světa, Hobbit: Bitva pěti armád, Labyrint: Útěk, Sex ve městě, If I stay

Únor: The Internship, Hunger Games: Mockingjay, Jak vycvičit draka (4 série Teen Wolf)
Březen: Jak vycvičit draka 2, S láskou Rosie, Já padouch, Vévodkyně, Interstellar, Sedmý syn, Souboj titánů, Teorie všeho, Hněv titánů (2 série Hannibala, 4 serie Gilmorových děvčat)
Duben: The Duff, The Road Within, Velká šestka, Podivuhodný případ Benjamina Buttona, Padesát odstínů šedi
Květen: Jupiter Vychází, That Awkward Moment, Warm Bodies, Rezistence (2 série Teen Wolf zase)
Červen: 
Červenec: 
Srpen: 
Září: 
Říjen: 
Listopad: 
Prosinec:



PS: A je samozřejmě jasné, že ty filmy jsme si všechny nekoupila. Všichni jsme piráti, tak na sebe nebudeme vzájemně ukazovat prstem. Jen si poradíme adresy na torrenty :))



2 komentáře:

  1. Přesně tak. Budeme radit adresy na torrenty, ale ty moje jsou malinko placené, takže vám to stejně bude k... ničemu :D :P
    Parádní nápad:) já všechny filmy, většinou tipy dávám do vykecávačky, takže se mi teď úplně nechce dělat ještě další rubrika na filmy. ^^ Ale palec hore za Iron Mana! Bože, já toho chlapa miluju!! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nemůžu žít bez The Pirate Bay!! :D Díky bohu neplacené :3
      Já se těším hrozně na nové Avengers, protože Iron Mana mám už tak okoukaného, že chci něco nového! :D

      Vymazat

Děkuji všem za milé i nemilé komentáře :) Když budete přehnaně vulgární, příjdu k vám domů a vysypu kbelík hnoje do postele :*