neděle 11. ledna 2015

Video na téma - Žluté auta (video)

Protože od pondělí mi začíná totální nejhorší 14 dní ve škole, kdy mám 7 zkoušek a potřebuje je všechny udělat, a co nejlépe i na první pokus, učím se. Sice začínám něčím, co sem se učit vůbec nemusela, kdybych nebyla kráva a nesmazala si počítač dřív, než jsme udělala prezentaci, ale to nevadí. Zatím čtu knihu na České země o malířce Zdeňce Braunerové a moje posedlost lepičkama dostává teda zabrat. Na 70 přečtených stránkách jsme použila cca 25 lepiček. Zítra musím skočit do Teska pro nové :D

Ale o tom nechci mluvit, školní článek mám v plánu asi v pátek. To vám ukážu i rozvrh mých zkoušek a snad už poctivě vypracované nějaké ty věci do školy a SNAD 3 zkoušky budu mít už za sebou. 

V youtube tvorbě se chci konečně trochu dostat dál od knih, proto jsme natočila video na téma Žlutých aut. Jedná se o hru, která právě s žlutě zbarvenými auty počítá a my ji s kamarádky hrajeme už pár let. Včera jsme ale došli k diskuzi, kterou ještě Maruška z teamu Peety utvrdila, že hra je převzatá od někoho, možná z nějakého filmu nebo kdoví odkud, protože ji zná i někdo, kdo nemá na nás žádnou návaznost. Ale to neva. Dokonalost hry na Žluté auta to nijak neposkvrnilo. Porto to hrajte s námi!! 


Ps: Ten rádoby "kovbojský" vzhled, který jsem ve videu projevila se mi líbí. Nekonečnost a dokonalost klobouku (áách slunce slunce!!) plus ty copánky, které dokonale prodlužují moje vlasy je top. Teď to mám mimochodem taky.
ALE TA PRDELKA MÍSTO BRADY! Panebože... -_-

Pokud tu hru znáte, tak se svěřte! A pokud ne a hrát ji budete, jsme jenom ráda. Jednou sním o tom, že půjdu po Pardubicích, kolem po Palacké nebo po Hradecké projede žluté auto a random člověk, co kolem mě bude procházet mi dá menší ránu pěstí do ramene a řekne "Žluté auto." Pak bude dál pokračovat a dělat, jakoby nic :))

Já jdu zpět k četbě o Zdence.
Ono mě to kupodivu baví :D
Svěřítkujte


1 komentář:

  1. Och, ja to poznám bolo to v dákom filme/serialy.. ale absolutne netuším kde :(((

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé i nemilé komentáře :) Když budete přehnaně vulgární, příjdu k vám domů a vysypu kbelík hnoje do postele :*