čtvrtek 26. prosince 2013

Slavné Vánoce 2013, aneb jak jsem skoro skákala do stropu

Nejoriginálnější článek, jaký si v tomto týdnu můžete přečíst!

Já vím, každý bloger teď plodí článek o tom, co dostal k Vánocům. Upřímně, já prostě se také musím pochlubit. Ježiš, chci abyste měli radost jako já. Ne vlastně, chci abyste záviděli :D

tamtadadááááá
Nejlepší Vánoce jsou ty, při kterých dostanete skutečně to, co si přejete. Já jsem velmi chytře už od listopadu vyvíjela strategii, kdy jsem v obchodech hustila do mámy a jejího přítele to, jak moc chci tohle a tamto. Konkrétně například v Obi (Hobbi?) to, že chci lávovou lampu. VOALÁÁ, mám ji. Ách, není nic dokonalejšího než růžová lávová lampa :3 Už od mala jsme ji chtěla a teď, v jednadvaceti letech, ji mám. Včera při usínání jsem na ni hodinu v kuse koukala a prožívala jsme to přelévání bublin sem, a tam, a sem, a tam...

Taky kvůli erasmuskému tripu do Katowic jsme chtěla kufr. Velice originálně a nečekaně růžový. A VOALÁÁ mám růžový kufr. Je tak velký, že kdybych nepřibrala ty 4 kila za měsíc, tak bych se tam i vešla. Což znamená jako hodně velký.

A teď to, na co všichni čekáme, protože upřímně, snažím se být přece knižní bloger ;)...




kyškyš
Velice chytře jsem vymyslela, že jsme donutila Jiříka, aby mi knihu koupil. Bohužel,  nečtenáři hned  nepochopí, že fakt chcete jenom knihy, a že jenom knihy vám udělají orgasmuskou radost. A nakonec to díky bohu pochopil, takže jsem mu napsala seznam 11 knih, které nutně musím mít a ať mi nějakou vybere. A vybral!  Konkrétně Než jsem tě poznala a Anna krví oděná! No není to slastné? :) Plus jsem ho ještě těsně před štědrým dnem donutila k Hledání Aljašky. Tu jsme už přečetla a když budu mít dobrý den, tak třeba zítra příjde recenze :)
Další chytrý tah byl, když jsem máminy příteli několikrát řekla, že v Dobrovském prodávají dárkové poukazy na knihy, že by se mi to vlastně hrozně líbilo. A voalááá mám dárkový poukaz, který jsme dneska již proměnila. Konkrétně za Životy, které jsme ztratili a Rozděleni Časem. Je sice fakt, že kdybych tam šla až zítra, kdy je 30% sleva na všechny knihy tak bych vydělala líp, ale mě to neva, protože tam stejně ještě zítra půjdu a koupím si jednu za vlastní peníze  :)
Plus z knižíška jsme dostala Ptačí zpěv  a mám půjčeno Hvězdy nám nepřály, což je fakt masakrálně dobrá dobrá, dobrá kniha :) 

A to je vlastně vše :) Ani mi nevadí, že na Vánoce nebyl sníh, že i když bydlím vedle rybníka, nemůžu bruslit, protože je teplo. Hlavní je, že mám hromadu knih, které za týden budou všechny přečtené. Hlavní je, že jsme prostě ksakru moc moc spokojená a mám se fajn :)

Doufám, že se také máte fajn a i když jste třeba dostali jenom jednu knihu, nebo třeba žádnou, máte i tak radost. Protože je důležité radovat se z maličkostí. A taky se radovat, že vám zbývá ještě měsíc do zkouškového, což je vlastně strašně strašidelné ....

Mějte se svěže jako vždy
a kupte si lávovou lampu
růžovou :3



4 komentáře:

  1. Ptačí zpěv jsem měla jednou půjčený, ale nějak jsem se nedokopala k tomu, přečíst vc jak pět stran :D ale tak třeba jednou...:D a ta lampa musí být parádní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsme to překousala, ale znovu se do toho vrhat asi nebudu :D A je parádní ;)

      Vymazat
  2. Jé to snad není možný já tu lampu taky letos dostala :D od brášky :3 Btw. mám taky růžovou ♥

    OdpovědětVymazat
  3. tak krásné knížky? :o fájn, závidím ti. Stačí? :D
    Hvězdy nám nepřály- to je nejspíše knížka, kterou pod stromeček dostal úplně každý. :D
    A růžová lávová lampa? :3 Boží. <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé i nemilé komentáře :) Když budete přehnaně vulgární, příjdu k vám domů a vysypu kbelík hnoje do postele :*