úterý 6. ledna 2015

Knihy k Vánocům (video)

Už přes hodinu tady mám otevřenou tuto stránku na psaní nového článku na blog. A mám pocit že za chvilku se zase zaberu do něčeho jiného, tak to musím napsat rychle. 

Buď jsem přehnaně akční, nebo zase extra zpožděná a pomala. Dnes jsme to druhé. Ale to, že Vánoce byly již dávno a já video natočila a zveřejnila až teď, cca 14 dní po, je jedno. Kdo mě sleduje na Youtube už to viděl, kdo ne, měl by se k těm lidem co jo přidat, ať máte příděl nových a svěžích videí rovnou za tepla a nemusíte čekat, až se jako dostanu k tomu to zveřejnit. Ale já stejně nepředpokládám, že ve vás moje videa vyvolávají nějaké přehnané reakce, tak se raději na tento tenký led nebudeme pouštět. 

A ta hůlka je B.O.Ž.Í.. Že? :3 (odkaz na slečnu, u které jsme ji vyhrála)


A ten účes už nikdy. Jsem na něm tlustá v obličeji. A nesnáším to jak má bradní prdelka vypadá fakt jak bradní prdelka!  Až se vážně hecnu, rozjedu rubriku s akčn zapojením "PSTTKZZSND" (Pavlositlustátakkonečnězačnizesebouněcodělat).

Tadadý tadadá
Mějte se jak uznáte za vhodné
Já se budu mít krásně a svěže :3

4 komentáře:

  1. Tu bradu som si všimla až ked som si to prečítala pod videom :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ksakru, tak to bylo trochu kontraproduktivní.. Tak snad mi na ni teď nebudeš moc koukat :D

      Vymazat
    2. :D v pohode, rozpustene vlasy ti viac sedia (proste to pôsobi viackralovsky)

      Vymazat
  2. Jsem hrozně ráda, že se ti líbilo Kvílející schodiště :) Jasně, není to Bartimaeus, ale každý prostě má autora, od kterého by si přečetl i nákupní seznam a stejně by se u toho rozplýval nadšením :D Ve tvém případě Stroud :D a ten komix, nebo grafický román, jak se dneska velkolepě říká vypadá skvěle :) Svůdné zlo mě původně vůbec nezaujalo, myslela jsem si, že jako je to o andělech, nebo něco takového, tak to bude hrozná blbost, ale pak to začali chválit všichni blogeři, jejichž názoru důvěřuji a nakonec z toho byla nejvíc nadšená kamarádka Ivcca, tak mi bylo jasné, že to musím mít a dostala jsem ji pod stromeček :) Se čtením počkám až vyjde i třetí díl, což má být někdy v únoru tuším a přečtu si všechny tři najednou, ať nemám infarktové stavy při čekání :D (teda za předpokladu, že se mi vůbec bude líbit ten první samozřejmě :D) ale když se líbil i tobě, tak si myslím, že ani mě nezklame :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé i nemilé komentáře :) Když budete přehnaně vulgární, příjdu k vám domů a vysypu kbelík hnoje do postele :*