úterý 24. září 2013

Kupování/ tedaspíšestahování knih

Mám sen, který se zakládá na tom, že všechny knihy, co si přečtu se mi záhadně a tajemně objeví v knihovně aniž bych je musela kupovat, protože já jsme hrozný "hecker" a stáhla jsme si asi 5x víc knih než jsme si koupila a i když mám dobrý pocit z přečtené knihy, není to tak skvělý pocit, jako přečíst knihu a zastrčit ji do poličky a pak na ni koukat.  

Město z Popela :)
Moje poslední kniha, co jsme si koupila bylo.. (přemýšlím).. Město z Popela a té koupě nelituji. Stálo mě to jen 89 kč, protože se vyprodávaly sklady kvůli původní obálce a protože teď kniha přešla z nakladatelství Mladá fronta na nakladatelství Knižního klubu (jen kdybyste nevěděli) a já jsem sice trochu naštvaná, že mám to původní a ne tu krásnou skvělou, která ladí s celou serií, ale za 89?! No to prostě je úchvatné, když teď kniha stojí něco kolem 350 Kč. Sice stejně až (KONEČNĚ- HALELUJA!!) vyjde Město padlých andělů a Město ztracených duší, budu muset těch 350 Kč dát, ale to je jak s Divergencí. Za to ty peníze prostě dát musíte! I když kvůli spoilerům vím, že se bude jednat hlavně o Simona, kterého prostě nemám ráda, a nemám a nemám a nemám, stejně to chci.

Mám v kasičce pár peněz, které jsme dostala díky rozváženým (trapných/odporných/hloupých) letáků, ale protože neumim prostě moc zacházet s penězi a hlavně nakupovat nevím, jak všechny věci co chci (kalhoty, svetr, tašku, knihu a oční stíny) dokážu sehnat. Nakonec určitě skončím u tašky a knihy a budu ráda. Doufám!

Z nějakého nepochopitelného důvodu píši hrozně dlouhé věty. Určitě gramaticky špatně napsané, protože nejsem moc dobrý češtin ale nemohu si pomoc..

Teď jdu pokračovat ve čtení Vampýrské akademie. Upřímně, nebaví mě to moc. No a nekoupila jsme si to, ale stáhla. V brzké době očekávám žalobu.

Dnes se neloučím nijak. 
Protože se nemohu dočkat Sherlocka.
A protože jsme závislá na Insta a na Tumblru.
Už vím jak se to i vyslovuje...


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji všem za milé i nemilé komentáře :) Když budete přehnaně vulgární, příjdu k vám domů a vysypu kbelík hnoje do postele :*